Twitter Updates

25 maart 2006

Heb je koeien, dan heb je moeien ;-)



Nou nou, het lijken de avonturen van Bob Evers wel. Gesprongen waterleidingen in Cesme, meubelshoppen bij obscure woonwinkels in Izmir, een aangereden kat zien overlijden bij de plaatselijke dierenarts en nu een veeeels te duur hotel zonder ramen (maar met wifi) op de luchthaven van Istanboel. Heb het idee dat het ergens rommelt want de security is extreem (metaal detectors bij de hotel ingang heb ik in ieder geval nog niet eerder meegemaakt).

Ben een tikje gebroken na een week klussen in Turkije, maar het resultaat mag er zijn! Zie de foto's op Flickr. En ja, ook met handen en voeten kun je waterpomptangen, deurklinken, kruissteentjes en kaarsen scoren, maar volgende keer neem ik toch maar een taalgidsje mee.....

Maar goed, ik ben inmiddels in het gelukkige bezit van een Turkse koelkast, bed, warm water boiler en bankstel. Rest komt in juli als ik weer wat beter bij kas zit en de IKEA in Izmir open is ;-)

't Was lekker weer (graadje of 15) en de locals waren inmiddels bezig met de voorbereidingen voor komende zomer als de beau monde uit Istanbul weer bezit komt nemen van haar zomerhuizen.

't Blijft een raar land hoor; in het sjiekere stuk van Izmir struikel je over de Porsche Cayennes en tegelijkertijd sjef je een Turkse schilder voor nog geen 40 euri per dag. Selim (ex-collega RealMapping en goede vriend) bleek weer uitermate behulpzaam en dankzij hem ligt mijn aanvraag voor aankoop van onroerend goed inmiddels bij het ministerie van Defensie in Ankara (kustgebied is bijna integraal eigendom van heet leger => strategisch enzo).

Morgen door naar Lissabon voor AdMonsters, een 3-daags congres over het managen van een online traffic afdeling. Ben benieuwd!

1 opmerking:

Anoniem zei

Zozo, dat ziet er indrukwekkend uit! Wanneer kunnen we ons eerste weekendje boeken?

Groet,

Machiel