Twitter Updates

28 oktober 2007

Milaan, Amsterdam, Warschau, Rome & Milaan

Nou nou, foei foei, we zijn zo druk als een klein baasje. Vooral met het nieuwe kantoor: verbouwing, netwerk, meubilair, schilders, verhuizers en noem het maar. En allemaal handen en voeten werk natuurlijk, want de gemiddelde Italiaan spreekt nog steeds geen woord over de grens.

Maar het wordt wel mooi! Het is een historisch pand, middenin het centrum. Zie Google Maps. Foto's zijn hier te vinden.



Ook nog even bij Jasper Buter langs geweest die zich een paar maanden geleden in Warschau heeft gevestigd om daar een email marketing buro op te zetten. Erg lachen! Er wordt natuurlijk vanuit huis gewerkt (een foeilelijk appartement ergens buiten de stad) en hij schijnt z'n eerste klanten inmiddels binnen te hebben. Warschau zelf vond ik niet bijzonder; is vooral een lelijke versie van Rotterdam, maar voor de rest van alle gemakken voorzien.



Tot slot nog even in Nederland geweest (Italie is echt leuker!) en een dagje op en neer naar Rome. Voor het eerst met RyanAir gevlogen en da's wat mij betreft ook meteen de laatste keer. Vertraging, chaos in de vertrekhal en nul beenruimte; schrecklich.

Milaan begint in ieder geval steeds leuker te worden. De taal blijft lastig, maar het weer maakt dat meer dan goed. Ook het appartementje is inmiddels helemaal gepimpt en hier te bewonderen. Komt allen!

A dopo!

3 opmerkingen:

Unknown zei

Hey Arjan,

Goed verhaal man!

Consti

Anoniem zei

Nou Nou Nou foeilijk appartment. Ik neem aan dat je mijn paradijsje in Warschau bedoeld :)

Was inderdaad gezellig Bolhuus!
Good luck met AdRemedy en groeten aan Daan!

Tot snel maar weer.

gr,

Jasper Buter

Anoniem zei

Akkoord Jasper. Soll wesen.

Gr. Ernie